Recepty
Krůtí maso s kukuřicí
Potřebujeme
- cibule
- krůtí maso
- kukuřice
- koření dle chuti (já dala kurkumu a tajine a kostku kuřecího masoxu)
- hraška na zahuštění
- bulgur jako přílohu
Postup
Na oleji (případně ghí) osmažíme cibulku nakrájenou najemno. Přidáme maso, které necháme zatáhnout a poté zalijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené. Přidáme koření dle chuti, kuřecí masox a kukuřici. Já použila zmraženou. Necháme spolu takto asi 5 minut povařit a následně zahustíme hraškou. Hraška by se měla vařit 20 minut, aby ztratila chuť hrachu.
Kukuřice pustí krásně svoji chuť do omáčky.
Podáváme s bulgurem, rýží, kuskusem…
=========
Rychlá sýrová omáčka
Červená čočka s chia semínky
No Comment