Krůtí maso s kukuřicí

Krůtí maso s kukuřicí

Potřebujeme

  • cibule
  • krůtí maso
  • kukuřice
  • koření dle chuti (já dala kurkumu a tajine a kostku kuřecího masoxu)
  • hraška na zahuštění
  • bulgur jako přílohu

Postup

Na oleji (případně ghí) osmažíme cibulku nakrájenou najemno. Přidáme maso, které necháme zatáhnout a poté zalijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené. Přidáme koření dle chuti, kuřecí masox a kukuřici. Já použila zmraženou. Necháme spolu takto asi 5 minut povařit a následně zahustíme hraškou. Hraška by se měla vařit 20 minut, aby ztratila chuť hrachu.

Kukuřice pustí krásně svoji chuť do omáčky.

Podáváme s bulgurem, rýží, kuskusem…

=========
Rychlá sýrová omáčka
Červená čočka s chia semínky

Related Posts

Pečená dýňová semínka

Pečená dýňová semínka

Domácí Baileys

Domácí Baileys

Rohlíčky s čokoládovým krémem

Rohlíčky s čokoládovým krémem

Ořechy

Ořechy

No Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *